fbpx

Lash Lift & Brow Lift

I klinikken foretages bryn- og vippebehandlinger med produkter som byBexter, Biosmetics og Refectocil.

Lashlift er ideelt for dig som har vipper der ikke synes lange eller buede. Efter en lash lift behandling vil dine vipper synes både længere, mere buede og fyldigere. Det anbefales absolut at få farvet vipperne sammen med sin lash lift behandling, dette vil gøre resultatet endnu smukkere.

Browlift, også kendt som brow lamination, er for dig som ønsker at skabe et bryn som synes mere fyldigt og stylet. Behandlingen går ind og løfter bryn hårene, samtidig med at man kan rette op på ustyrlige hår i brynene.

 

Priser findes under Behandlinger & Priser

Farve & ret af bryn og vipper.

FØR BEHANDLING

Inden behandlingen er det meget vigtigt at du fjerner din makeup med en oliefri makeupfjerner. Olien påvirker de produkter vi bruger, og kan derved påvirke dit resultat af behandlingen negativt. Hvis du kommer med makeup på så fjernes makeuppen inden behandling.

Yderligere er det vigtigt at du tager dine kontaktlinser ud inden vi går i gang med behandlingen.

EFTER BEHANDLING

Efter din behandling er der nogle ting du skal undgå de første 24 timer. Du skal så vidt mulig undgå, vand og damp – så vent lige med badet. Derudover skal du undgå træning, da sveden og varme kan være med til at påvirke resultatet.

Generelt bør du aldrig bruge vandfast makeupfjerner, du bør altid benytte en oliefri makeupfjerner. Dette har STOR betydning for behandlingens holdbarhed.

Derudover skal du være opmærksom på at din eyeliner og mascara heller ikke må indeholde olie.

HOLDBARHED

Lash lift & brow lift holder indtil det er groet ud. Det er ca 4-8 uger, alt efter din hårvækst.

Det samme gør sig gældende for farve i bryn og vipper, farven falmer lidt – men holder indtil den er groet ud.