fbpx

Eyelash Extensions

I klinikken behandles der udelukkende med Jolifin LAVENI produkter ved påsættelsen af eyelash extensions.

Jolifin er et brand af en banebrydende tysk producent indenfor skønhedsartikler til negle og vipper. Firmaet startede op i 1992 og er siden vokset sig til en kæmpe succes – de huser nu mere end 250 ansatte.  I dag har Jolifin mere end 100 forskellige slags vippe extensions at vælge imellem, og er #1 beauty mærke på det tyske marked.

 

I klinikken tilbydes der tre forskellige behandlinger med eyelash extensions; Single, Volume & MEGA Volume.

 

Priser findes under Behandlinger & Priser

 

Volume - form: naturlig.

FØR BEHANDLING

Inden behandlingen er det meget vigtigt at du fjerner din makeup med en oliefri makeupfjerner. Olien løsner den lim vi bruger, og kan derved påvirke dit resultat af behandlingen negativt. Hvis du kommer med makeup på så fjernes makeuppen inden behandling.
Yderligere er det vigtigt at du tager dine kontaktlinser ud inden vi går i gang med behandlingen.

EFTER BEHANDLING

Efter din behandling er der nogle ting du skal undgå de første 24 timer. Du skal så vidt mulig undgå, vand og damp – så vent lige med badet. Derudover skal du undgå træning, da sveden og varme kan være med til at løsne limen.

Når du har eyelash extensions bør du aldrig bruge vandfast makeupfjerner, du bør altid benytte en oliefri makeupfjerner. Dette har STOR betydning for limens holdbarhed.

Derudover skal du være opmærksom at din eyeliner og mascara heller ikke må indeholde olie.

VEDLIGEHOLD

For at holde dine vipper så flotte som muligt så anbefales det at du dagligt børster vipperne, med den børste du får med fra klinikken ved din behandling. Det anbefales at du bruger Lash Shampoo 1-2 gange om ugen. Lash Shampoo kan købes i klinikken til 100,- kr.

For at bevare dit nye flotte lash look anbefales det at du får fyldt vipperne op i klinikken efter 2-3 uger, da vipperne helt naturligt falder af efterhånden som du taber dine egne vipper.

Volume - form: naturlig.