fbpx

Skinpen – Mesoterapi

Mesoskinline er et dansk-tysk-italiensk specialdesignet koncept inden for non-invasiv mesoterapi, hvor konsistens og dosering passer perfekt til denne behandling.

Mesoskinline  udstyr og produkter er produceret i EU i henhold til ISO 9001- og ISO 13485 samt EU certificeret.

Den non-invasive mesoterapibehandling er bestemt en af de mest efterspurgte behandlinger på verdensplan inden for skønhedsbehandlinger.

Non-invasiv mesoterapi foregår med specielle meso- og microneedlingmoduler, der tilfører små doser af anti-age blandinger i de hudområder, der ønskes forbedret med hensyn til hudens farve, spændstighed m.m.

Non-invasiv mesoterapi behandling, som reducerer rynker, strækmærker, hårtab, ar og genskaber volume igennem intens hydrering af huden

Ny generation BB-glow behandling, som udjævner hudtone, kamuflerer pigment forandringer og genopretter hudens sunde struktur specielt på post-acne hud, rosacea og blodkarsprængninger

Disse behandlinger kategoriseres som ikke-medicinske.

HAIR LOSS CONTROL

Meso Hair Loss Control er et unikt middel mod hårtab, der bekæmper tab af hår og stimulerer ny vækst.

Behandlingen øger blodgennemstrømningen og ilter hovedbunden. Produktet indeholder præcis den sammensætning af vitaminer, aminosyrer og mineraler, der kræves for at få det fulde udbytte af kroppens forbrænding.

Mesoterapi mod hårtab sikrer permanent biotilgængelighed og optimerer på den måde produktionen af keratinproteiner. Behandlingen sikrer den præcise sammensætning af aminosyrer, der skal være til stede i et sundt hår, og som er afgørende i et middel mod hårtab.

Behandlingen skal man have minimum 3-6 gange med 7-10 dages mellemrum, for at opnå det bedste resultat.

FRESH VITAMIN

Meso Fresh Vitamin består af en række naturlige stoffer af høj kvalitet, som derfor optages nemt i huden. Det giver synlige og hurtige resultater.

Meso Fresh Vitamin er skånsom og bruges ofte sammen med andre behandlinger. Produktet forhindrer ikke aldring, men det forsinker processen markant.

Gennem behandlingen opnår huden friskhed og en ungdommelig glød, som allerede er tydelig efter første behandling.

Behandlingen er en målrettet sundhedsbooster for huden, og med sine rynkereducerende egenskaber egner produktet sig også godt til patienter, der ryger og generelt ikke har passet godt på deres hud.

Behandlingen skal man have minimum 3-6 gange med 7-10 dages mellemrum, for at opnå det bedste resultat.

BB GLOW

Meso Skin Perfector er en revolutionerende, ultra fugtgivende hudplejebehandling, der har en synlig lysende effekt og efterlader huden med masser af glød.

Det er en sikker og non-invasiv intensiv behandling, der giver en jævn hudtone, kamuflerer hudens ujævnheder, fregner, små rynker og udjævner i nogle tilfælde endda pigmentpletter (melasma) samt har en stærk anti-age vrikning takket vitaminer C, E og kollagen.

Meso Skin Perfector er en concealer behandling, der effektivt reducerer misfarvning af huden i ansigtet og giver en ensartet teint. Behandlingen er velegnet til bekæmpelse og kamuflering af uren hud, aldring af huden, rynker, træt og kedelig teint, synlige porer, poser og mørke rande under øjnene, ar, fregner og pigmentpletter.

Behandlingen skal man have minimum 3-6 gange med 7-10 dages mellemrum, for at opnå det bedste resultat.