fbpx

Voks

I klinikken behandles der udelukkende med Perron Rigot™ produkter ved voksbehandling.

Perron Rigot™ anses for en global pioner inden for hårfjerning, da de opfandt den første voks uden strips, også kaldet HOT WAX, og i 1972 fik Perron Rigot deres første patent for at opfinde voks med lav smeltetemperatur.  I dag har Perron Rigot™ mere en 20 patenter inden for voks og er #1 voks mærke på de største voksmarkeder i verden, som Frankrig, USA og England.


 

Priser findes under Behandlinger & Priser

FØR BEHANDLING

Før du bliver behandlet med voks, skal dine hår have en længde af minimum 4 mm, for at få det bedst mulige resultat. (dette gælder dog ikke i ansigtet og armhulerne).

Det anbefales at du, dagen før behandlingen, peeler området der skal vokses.

Ved en voksbehandling i klinikken vil jeg altid gøre mit bedste for at beskytte din hud og minimere risikoen for efterfølgende rødme og irritation – derfor anbefaler jeg også at undgå solbad/solarie umiddelbart inden behandlingen.

EFTER BEHANDLING

Ved behandling i klinikken får du som afslutning påført Perrot Rigot’s plejende efterbehandlings produkter, som vil berolige huden og hjælpe til at reducere rødme og irritation.

Det anbefales at undgå solbadning/solarie umiddelbart efter behandlingen.

VEDLIGEHOLD

For at vedligeholde din behandling og bibeholde det bedst mulige resultat, anbefales det at du bruger Perron Rigot’s plejende efterbehandlings sæt 1-2 gange om ugen, herved holdes huden blød og fugtet mellem voksbehandlingerne – og det vil gøre en kæmpe forskel på resultatet.

Perron Rigot’s plejende efterbehandlingssæt består af tre dele: Double Scrub, Ingrown Hair Care og Hair Minimizing Serum.

Sættet kan købes i klinikken i forbindelse med din voksbehandling.

HOLDBARHED

Resultatet af voksbehandlingen vil vare 2-4 uger – afhængig af din hårvækst.

Ved regelmæssig behandling med voks vil du kunne øge varigheden af resultatet op til 6-8 uger.

Du kan med fordel forlænge holdbarheden af din voksbehandling ved brug af de rette plejeprodukter.